/Прочитано:

278

Соопштение на Кривичниот суд во врска со адвокатот казнет за навреда на судот

„Во однос на делумно објавеното решение од страна на адвокатот Асмир Алиспаjиќ и барањето на одредени медиуми за став на судот околу истото, во прилог го објавуваме во целост анонимизираното решение со цел сите заинтересирани да можат да извршат увид и да се запознаат со причините за изречената неправосилна парична казна, на која адвокатот има право на жалба“, се вели во соопштението на Кривичниот суд, кое во целост може да се погледне на следниот линк.