/Прочитано:

2.465

Соопштение од Академик

Во согласност со препораките на Владата на РСМ за справување со коронавирусот, сите вработени во Академик, освен новинарот задолжен за порталот Академик.мк, почнувајќи од 16.3.2020 година, ќе работат од дома.

За каква било информација или прашање во врска со претплатата и продажбата на производите на Академик можете да се обратите на телефонскиот број 02/3237465, а со Центарот за поддршка на корисници на www.akademika.com.mk можете да контактирате на телефонскиот број 02/3246813 во текот на работното време (од 8:00 до 16:30 часот).

Исто така, во секое време можете да контактирате со нас преку електронска пошта на следните адреси: akademik@akademik.com.mk и info@akademika.com.mk.

Со почит,

ТИМОТ НА АКАДЕМИК