/ Прочитано:

1.793

Соопштенија на Финансиската полиција за кривични пријави против службени лица и нотари

Управата за финансиска полиција објави целосни соопштенија во врска со поднесените кривични пријави за случаите Те-То АД Скопје, МРТВ и ЈЗУ Институт за јавно здравје.  Во врска со овие предмети поднесени се кривични пријави за финансиски криминал против директори, стечаен судија, службени лица, раководители и референти, но и против нотари.

Целосните соопштенија се на следните линкови:

М.В