/ Прочитано:

2.781

Список на кандидати за полагање на правосудниот испит по граѓанско право

Министерството за правда денеска ги објави списоците на кандидатите кои ќе го полагаат теоретскиот дел од правосудниот испит по граѓанско право во априлската испитна сесија. Министерството за правда информира дека кандидатите се поделени во неколку групи.

Теоретскиот дел од правосудниот испит по граѓанско право, како што соопштува Министерството за правда, ќе се одржи на 27 април (четврток) и на 28 април (петок).