/ Lexuar:

233

RISI në Akademik – AKTE NËNLIGJORE TË KONSOLIDUARA QË MUND T’I BLINI ME COPË!

Vizitoni e-shitoren tonë dhe shihni tekstet e konsoliduara të akteve nënligjore të cilat mund t’i shkarkoni falas ose t’i blini!

 

Të nxitur nga nevoja e konsumatorëve tanë, por edhe përpjekja jonë e vazhdueshme që të krijojmë produkte që do t’ua lehtësojnë punën të gjithë atyre që kanë nevojë për konsultim të legjislaturës maqedonase, Akademik ka përgatitur tekste të konsoliduara të akteve nënligjore nga sfera të ndryshme të të drejtës.

Aktet i kemi përgatitur në formë elektronike dhe i kemi vendosur në e-shitoren tonë, që të mundeni ju, me vetëm disa klikime, pa qenë nevoja e krijimit të ndonjë profili, në mënyrë të lehtë dhe të thjeshtë të merrni dokumentin e nevojshëm.

Një pjesë e akteve nënligjore të konsoliduara janë falas dhe ato mund t’i merrni pa ndonjë kufizim, ndërsa aktet tjera mund t’i blini përmes pagesës elektronike me çmime shumë të volitshme.

Fillojmë me akte nënligjore, të cilat rregullisht do t’i plotësojmë dhe azhurnojmë, por lista vazhdimisht do të pasurohet me rregullativa të reja dhe të llojllojshme.

 

I Juaji Akademik

 

Linku për te e-shitorja