/ Прочитано:

2.981

Средба на министерот за правда со новоформираната комисија за полагање на правосудниот испит

Во просториите на Министерството за правда се одржа првата средба помеѓу министерот за правда, д-р Никола Тупанчески и членовите на новоформираната комисија за полагање на правосудниот испит.  Министерот им посака на членовите успешна работа во следните две години од мандатот.