/ Прочитано:

1.464

ССМ со нова мобилна апликација за пријавување прекршување на работничките права

 

ССМ – мои работнички права е мобилна апликација која на работниците и на граѓаните им овозможува да пријават прекршување на работничките права до Сојузот на синдикатите на Македонија преку користење на своите мобилни телефони.

Апликацијата нуди можност за:

– пријавување на прекршено право за себе и за друго лице,

– анонимно пријавување,

– директна комуникација со претставници на ССМ,

– следење на вести и совети од ССМ.

Мобилната апликација ССМ – мои работнички права можете да ја преземете од:

Google play

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moveo.ssm&fbclid=IwAR1…

App store

https://apps.apple.com/app/id1552242190?fbclid=IwAR2VqpepWzRZHdCW_kGeIUB…

М.В