/Прочитано:

4.834

Апелациониот суд Скопје ги одби како неосновани жалбите на обвинетите во случајот „Монструм“

Апелациониот суд Скопје ги одби како неосновани жалбите на обвинетите во кривичниот предмет поднесен од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција – С. КО бр.36/12 од 26.10.2012 година и од 08.11.2013 година, во јавноста познат како „Монструм“.

Пресудата е објавена на веб-страницата на Апелациониот суд Скопје.