/Прочитано:

204

На предлог на Обвинителството продолжен притворот за Камчев

„Ја информираме јавноста дека Кривичниот совет при Основниот кривичен суд Скопје, постапувајќи по предлогот на Основното јавно обвинителство за гонење организиран криминал и корупција за продолжување на мерката притвор за Ј.К., донесе решени со кое сеуште постојат околностите од член 165 ст.1 т.1 од ЗКП и го прифати предлогот на обвинителството со што ја породолжи мерката притвор за 30 дена“, соопштуваат од Кривичниот суд.

Соопштение на Обвинителството во врска со притворот за Камчев

М.В