/Прочитано:

1.823

Продолжена мерката притвор за Камчев

„Заради интерес на медиумите кои ја следат работата на судот, ја информираме јавноста дека Кривичниот совет на Одделението за организиран криминал и корупција при Основниот кривичен суд Скопје, донесе решение со кое ја продолжи мерката притвор за лицето Ј.К за 30 дена, поради постоење на околностите од член 165 ст.1 т.1 од ЗКП. Основен кривичен суд Скопје“, се наведува во соопштението на Судот.