/ Прочитано:

801

Свечена изјава на новите членови на Антикорупциска и Советот на јавни обвинители

Петок, 12 април 2013 – Во Собранието на Македонија денеска свечена изјава ќе даде Ѓорги Сламков, член на Државна комисија за спречување на корупцијата.

Во 12,15 часот, во Охридска сала, господин Дилавер Бектеши, член на Советот на јавни обвинители на Република Македонија, ќе даде свечена изјава пред претседателот на Собранието на Република Македонија, Трајко Вељаноски.