/ Прочитано:

958

Свечена изјава на новоизбраниот претседател на Врховниот суд

„Во просториите на Судскиот совет на Република Северна Македонија, м-р Беса Адеми,  новоизбраниот претседател на Врховниот суд на Република Северна Македонија даде свечена изјава пред претседателот и членовите на Судскиот совет на Република Северна Македонија“, соопштуваат од Судскиот совет.

Судијката Беса Адеми избрана за претседател на Врховниот суд