/ Прочитано:

1.107

УЈП ги прашува граѓаните колку се задоволни од нејзините услуги

Управата за јавни приходи објавува прашалник за мерење на задоволството на корисниците на услуги на УЈП.

„Со цел подобрување на квалитетот на услугите на УЈП, пополнете го Прашалникот за мерење на задоволството на корисниците на услуги на УЈП (2018) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFr37oRF_0XCoPIQsHx0xnX-MDgGlIs1ZG6VPzdkpRoHcO0w/viewform?hl=en. Пополнувањето на прашалникот нема да ви одземе повеќе од 2  минути. Истражувањето е во целост анонимно. Прашањата означени со (*) се задолжителни. По пополнувањето на прашалникот притиснете на копчето „Submit“ на крајот од документот и Вашите одговори ќе бидат автоматски испратени“, соопштуваат од УЈП.