/ Прочитано:

2.998

УЈП објави оглас за вработување на 40 лица поради зголемен обем на работа

Управата за јавни приходи објавува оглас за вработување на четириесет (40) извршители на определено работно време поради привремено зголемен обем на работа до крајот на тековната фискална година (2021). Огласот може да се преземе на следниот линк.