/ Прочитано:

428

Уставниот суд нема да одржи седница поради ширењето на коронавирусот

„Ја известуваме јавноста дека поради состојбата со ширењето на коронавирусот, Уставниот суд следната недела нема да одржи седница“, стои во соопштението на Уставниот суд.