/ Прочитано:

1.216

Видео: Судскиот совет под лупа

Во рамките на проектот „Акција за поголема транспарентност, отчетност и ефективност на Судскиот совет на РСМ“, Институтот за човекови права го објави видеото „Судски совет под лупа“. Институтот за човекови права ја следи работата на Судскиот совет уште од 2012 година.