/ Прочитано:

2.035

Видео за заштитата на иновативните идеи

Државниот завод за индустриска сопственост објави видео за правото на индустриска сопственост и заштитата на иновативните идеи. Видеото е објавено во рамките на кампањата „25 години Државен завод за индустриска сопственост – месец на индустриската сопственост“.