/ Прочитано:

772

Владеење на правото  и подобрување на образованието и здравството – приоритети  за граѓаните

Владеење на правото, подобрување на квалитетот на образованието и подобрување на здравството се трите најчести очекувања на граѓаните од изборните програми, а во пресрет на претстојните избори. Ова го покажува најновата анкетата на Институтот „Фајнанс тинк“, кој во врска со анкетата подготви и инфографик.

М.В