/Прочитано:

2.477

ВРХОВЕН СУД: Во податоците за електронско сандаче адвокатите да наведат корисничко име

„Ве информираме дека АКРСМ се обрати до Врховниот суд на РСМ во врска со прецизирање на податокот кој адвокатите треба да го наведат за постоење на електронско сандаче, па оттаму е донесен Заклучок согласно кој во податоците за електронско сандаче треба да се наведе КОРИСНИЧКОТО ИМЕ кое адвокатот го пријавил при регистрацијата ма електронското сандаче“, известуваат од Адвокатската комора.

Заклучокот преземете на следниот линк.

М.В