/ Прочитано:

1.346

Законски дополнувања за патните делници Миладиновци – Штип и Кичево – Охрид

Министерството за транспорт и врски подготвува Предлог-закон за дополнување на Законот за реализација на инфраструктурни проекти за изградба на патната делница Mиладиновци – Штип и патната делница Кичево – Охрид.

Со Предлог- законот, велат од Министерството,  се прецизираат одредбите со Анекс кон Договорот за изградба на патната делница Кичево – Охрид и се овозможува продолжување на рокот за изградба на патната делница Кичево – Охрид.

М.В