/ Прочитано:

186

Aдвокатско друштво Чукиќ и Марков објавува оглас за вработување

Aдвокатско друштво Чукиќ и Марков објавува оглас за вработување за следниве работни позиции:

 1. Адвокат/Стручен соработник
 2. Адвокатски приправник

 

 1. Aдвокат/Стручен соработник

Потребни квалификации:

 • Завршен Правен факултет;
 • Положен правосуден испит;
 • Работно искуство како адвокат/стручен соработник во адвокатска канцеларија;
 • Познавање на Англискиот јазик ќе се смета за предност
 • Напредна работа со компјутер и MS Office;
 • Возачка Б категорија

Потребно е искуство во следниве области:

 • Граѓанско право,
 • Стопанско право,
 • Управно право

Плата по договор

 

 1. Адвокатски приправник

Потребни квалификации:

 • Високо образование-завршен правен факултет( 300 ЕКТС)
 • Познавање и работа со MS Office
 • Познавање на говорен и пишан англиски јазик

Плата/Надомест по договор

 

Сите заинтересирани кандидати можат да го достават своето CV на следната електронска адреса: hr@cukic-markov.com.mk

Рокот за аплицирање е до 15.04.2024 година.

Со доставување на кратката биографија , давате согласност Вашите лични податоци да бидат задржани и користени од Адвокатското друштво Чукиќ и Марков за потребите на избор на кандидат за потребното работно место