/ Прочитано:

4.079

Намалување на цените на книгите во Академик од 20%

Поради состојбата со коронавирусот, а со цел да се олесни функционирањето во овие тешки моменти, Академик ги намалува цените на целата правна литература за 20%.

Попустот ќе трае сè до стабилизирањето на состојбата предизвикана од коронавирусот. Академик врши и достава на книгите преку фирма специјализирана за тоа.

Целата понуда на Академик може да се погледне на следниот линк.