Декември во Академик е за попусти!

Водени од нашата цел – задоволни корисници, со кои ја делиме нашата страст за правото, и овој декември подготвивме одлични попусти на нашите врвни производи специјално за вас.

 

Нарачајте на akademik@akademik.com.mk или на тел.: +389 02 3221 091 и +389 02 3122 308.