/ Прочитано:

4.494

Адвокатското друштво „Никола Додевски“ објавува оглас за вработување адвокатски приправници

Адвокатското друштво „Никола Додевски“ објавува оглас за вработување адвокатски приправници. Заинтересираните кандидати можат да се пријават на електронската адреса contact@dodevskilaw.com со испраќање на кратка биографија.