/ Прочитано:

3.175

Академик ДООЕЛ – Скопје објавува оглас за вработување

Академик има потреба од работник: Внесувач на содржини

Опис на работно место:

 • Внесување на содржини во посебен софтвер
 • Комуникација и соработка со колеги од другите сектори
 • Извештаи до претпоставените
 • Работа во строго зададени рокови

Потребни квалификации:

 • Образование: високо образование – правен факултет
 • Познавање на работа со компјутери (ниво на активен корисник на MS Office)
 • Познавање на англиски јазик (најмалку средно ниво)
 • Способност за обрнување внимание на детали
 • Доследно следење на конкретни процедури и правила на работа
 • Темелност и фокусираност во извршувањето на зададените обврски

Од личноста бараме да биде и:

 • Ведра и позитивна
 • Исполнителна
 • Одговорна
 • Чесна
 • Проактивна
 • Организирана
 • Комуникативна
 • Тимски работник!

Ние нудиме:

 • Одлична атмосфера за работа
 • Модерни простории во центарот на градот
 • Вработување на неопределено време
 • Основна, почетна нето плата од 15.000 денари

Сите заинтересирани можат да испратат, кратка биографија и мотивационо писмо на: akademik@akademik.com.mk.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Ве молиме без телефонски јавувања.