/ Прочитано:

2.123

Академик ДООЕЛ – Скопје објавува оглас за вработување

Академик ДООЕЛ – Скопје има потреба од работник:

 

Менаџер за организирање на обуки, конференции и други настани

Опис на работно место:

 • Организирање на обуки, конференции и други настани (концепт, организација, комуникација со обучувачи, продажба и промоција на настанот)
 • Писмена евиденција за сите активности во врска со организирањето на обуката, конференцијата, настанот
 • Известување – континуирано известување (писмени извештаи) до претпоставените
 • Комуникација и соработка со колеги од другите сектори и со надворешни субјекти

Потребни квалификации:

 • Образование: високо образование (предност ќе им биде дадена на кандидатите со завршен правен факултет)
 • Познавање на англиски јазик (високо ниво)
 • Познавање на работа со компјутери (ниво на активен корисник на MS Office)
 • Познавање на работа со социјални медиуми
 • Одлични организациски способности

Од личноста бараме да биде и:

 • Ведра и позитивна
 • Исполнителна
 • Одговорна
 • Чесна
 • Проактивна
 • Организирана
 • Комуникативна
 • Тимски работник!

Ние нудиме:

 • Одлична атмосфера за работа
 • Модерни простории во центарот на градот
 • Вработување на неопределено време
 • Почетна нето плата од 15.000 денари

Сите заинтересирани можат да испратат, кратка биографија и мотивационо писмо на: akademik@akademik.com.mk.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Ве молиме без телефонски јавувања.