/ Прочитано:

2.307

Академик објавува оглас за продавач на правни производи

Опис на работното место продавач на правни производи:

 • организирање продажба на различни правни производи (стратегија за продажба, продажба и промоција на производи, одредување целни групи за продажба, организирање кампањи за продажба, комуникација со клиенти);
 • писмена евиденција за сите активности во врска со продажбата;
 • континуирано усно и писмено известување до претпоставените;
 • комуникација и соработка со колеги од другите сектори и со надворешни субјекти;
 • работа со база на податоци.

Потребни квалификации:

 • образование: високо образование (предност ќе им биде дадена на кандидатите со завршен правен факултет);
 • познавање на англиски јазик (високо ниво);
 • познавање на работа со компјутери (ниво на активен корисник на MS Office);
 • познавање на работа со социјални медиуми;
 • одлични организациски способности.

Од личноста бараме да биде и:

 • ведра и позитивна;
 • исполнителна;
 • одговорна;
 • чесна;
 • проактивна;
 • организирана;
 • комуникативна;
 • тимски работник!

Ние нудиме:

 • одлична атмосфера за работа;
 • модерни простории во центарот на градот;
 • вработување на неопределено време (по успешно поминат 6-месечен пробен период);
 • почетна нето плата во пробниот период од 15.000 денари;
 • можност за напредување во рамки на компанијата.

Сите заинтересирани можат да испратат кратка биографија и мотивацискописмо на: akademik@akademik.com.mk.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Ве молиме без телефонски јавувања.