/ Прочитано:

3.430

АКТИФФ ДОО Скопје објавува оглас за вработување на 5 правници

Друштво за производство, трговија и услуги АКТИФФ ДОО Скопје објавува оглас за вработување на пет правници, на неопределено време.

Информации:

Огласот трае до 15.4.2017

Работно место: правник

Работен однос: неопределено

Број на места: 5

Работно време: 08-16

Неделно часови: 40

Основна плата: 15.585,00

Контакт:

Адреса: Чаирска 6, Чаир, Скопје

Телефон: 2618200

E-mail: info@actiff.com.mk