/ Прочитано:

1.587

АЛДИНГ-ИНЖИНЕРИНГ објавува оглас за вработување правник

Друштвото за градежништво, посредување, трговија и услуги АЛДИНГ-ИНЖИНЕРИНГ ДООЕЛ Скопје, објавува оглас за вработување правник со положен правосуден испит, на определено време.

Информации:

Огласот трае до 30.12.2017

Работно место: правник

Работен однос: определенo, на 6 месеци

Обука: правосуден испит

Возачка дозвола: Б категорија

Работно време: 8 – 16 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 24.000,00

Контакт:

Адреса: ул. Брадфордска 2/4-1, Карпош, Скопје

Е-пошта: aleksandardrozdovski@yahoo.com

Контакт-телефон: 3246-549