/ Прочитано:

2.104

АЛКАЛОИД објавува оглас за вработување правник

slika

Фармацевтската хемиска козметичка индустрија „АЛКАЛОИД“ АД Скопје објавува оглас за вработување правник на определено време.

Информации:

Работно место: правник – приправник во Правни работи – ОЕ Корпоративни служби

Работен однос тип: определено, 3 месеци

Неделно часови: 40

Основна плата: 14.700,00 денари

Огласот трае до 24.9.2016

Контакт:

Адреса: бул. Александар Македонски бр. 12, Гази Баба, Скопје

Е-пошта: alkaloidad@alkaloid.com.mk

Телефон: 3104-044