/ Прочитано:

1.027

АСЈО „Павел Шатев“: Каталог на обуки за периодот септември – декември 2015

Петок, 31 јули 2015 – Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“, објави Каталог на обуки за периодот септември – декември 2015 година.

Каталогот на обуки за периодот септември – декември 2015 година со кој се опфатени сите целни групи на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ можете да го преземете на следниот линк: КАТАЛОГ, септември – декември 2015

Во периодот септември-декември предвидено е одржување на советувања за кои дополнително ќе бидат одредени термините на одржувањето.