/ Прочитано:

1.984

АВИЦЕНА ДОО експорт-импорт Скопје објавува оглас за вработување правник

Илустрација

АВИЦЕНА ДОО експорт-импорт Скопје  објавува оглас за вработување правник на неопределено време.

Информации

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Неделно часови: 40

Основна плата: 20.000,00 денари

Огласот трае до 24.04.2016

Контакт:

Адреса: Лондонска, 11 А, Скопје, Бутел

Е-пошта: avicena@avicena.com.mk

Телефон: 3079700