/ Прочитано:

1.146

„БАУЕР БГ“ објавува оглас за вработување на двајца правници

foto akademik

Друштвото за градежништво, трговија и услуги „БАУЕР БГ“ ДОО Скопје објавува оглас за вработување на двајца правници, на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: определено 6 месеци

Работно време: попладне

Неделно часови: 40

Основна плата: 15.000,00 денари

Огласот трае до 24.7.2016

Контакт:

Адреса: бул. Илинден 29/3-4, Центар, Скопје

Е-пошта: info@bauerbg.mk

Телефон: 3109-954