/ Прочитано:

1.133

Центарот за регионален поштенски сообраќај – Пошта Охрид објавува оглас за вработување правник

Македонска пошта лого

Подружницата Центар за регионален поштенски сообраќај – Пошта Охрид објавува оглас за вработување правник.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Неделно часови: 40

Основна плата: 22,500.00

Огласот трае до: 13.8.2016