/ Прочитано:

1.088

Централната кооперативна банка објавува оглас за вработување на двајца правници

akad 2

Централната кооперативна банка АД Скопје објавува оглас за вработување на двајца правници на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Потребно искуство: 3 години

Возачка дозвола: Б

Работен однос тип: oпределено 6 месеци

Број на места: 2

Основна плата: 20.000,00 денари

Неделно часови: 40

Потребно искуство: 3

Обука: Положен правосуден испит

Возачка дозвола: Б

Познавање на јазици: англиски

Вештини: доверливост,Мајкрософт офис,исполнителност, динамичност

Огласот трае до 9.10.2016

Контакт:

Адреса: ул. 1732 бр. 2, Скопје