/ Прочитано:

2.005

ЏЕВАХИР ГРУП објавува оглас за вработување правник

ЏЕВАХИР ГРУП градежништво, туризам, трговија и индустрија АД ИстанбулР.Турција – ПодружницавоСкопје Р.Македонија, објавува оглас за вработување правник.

Информации:

Работноместо: правник

Работеноднос:на определено

Неделночасови: 1 месец

Основнаплата: 18.500,00 денари

Огласоттраедо5.3.2017

Контакт:

Адреса: „Томе Арсовски“ 29, Скопје – Аеродром

Е-маил: gurupmk@cevahir.com.tr