/ Прочитано:

1.409

ЕЛЕКТРОЕЛЕМЕНТ објавува оглас за вработување правник

akademik foto 1

Друштвото за производство трговија и услуги „ЕЛЕКТРОЕЛЕМЕНТ, Стојмир и други“ ДОО увоз-извоз Скопје објавува оглас за вработување правник на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Потребно искуство: 2 години

Возачка дозвола: Б

Работен однос тип: определено

Неделно часови: 40

Основна плата: 20.000,00 денари

Огласот трае до 3.10.2016

Контакт:

Адреса: ул. „Перо Наков“ 25, Гази Баба, Скопје

Е-пошта: kariera@elektroelement.com.mk

Телефон: 2580600