/ Прочитано:

1.461

„ЕЛЕНА ЛУКА ХОМЕ“ ДООЕЛ објавува оглас за вработување правник

akademik foto 1

Друштвото за градежништво, проектирање, трговија и услуги „ЕЛЕНА ЛУКА ХОМЕ“ ДООЕЛ, Скопје.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Основна плата:  20.000,00 денари

Неделно часови: 40

Огласот трае до 22.10.2016

Контакт:

ул. Митрополит Теодосиј Гологанов, бр. 130, Центар, Скопје