/ Прочитано:

869

ЕПИ: Оглас за ангажирање на едно лице на проектот „Справување со препреките за излез – Ромите на македонските граници“

Четврток, 1 октомври 2015 – Институтот за Европска политика  (ЕПИ) објави оглас за ангажирање на едно лице во рамки на проектот „Справување со препреките за излез – Ромите на македонските граници”.

Проектот „Справување со препреките за излез – Ромите на македонските граници“ ќе се реализира во периодот октомври 2015 – октомври 2016. Рокот за пријавување е до 12 октомври 2015 година.

>> Повеќе информации се достапни на следниот линк.