/ Прочитано:

1.641

„ЕУРОСИГ“ објавува оглас за вработување правник

Друштвото за осигурување „ЕУРОСИГ“ АД Скопје објавува оглас за вработување правник на неопределено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Неделно часови: 40

Основна плата: 30.000,00 денари

Огласот трае до 18.2.2017

Контакт:

Адреса: бул. „Партизански одреди“, бр. 14 – Аура, Центар, Скопје

Телефон: 3215-547