/ Прочитано:

1.804

„Феникс фарма“ објавува оглас за вработување правник

Илустрација учење

„Феникс фарма“ ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување правник на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Неделно часови: 40

Основна плата: 30.000,00 денари

Огласот трае до 30.8.2016

Контакт:

Адреса:  Јадранска магистрала 31, Бутел, Скопје

Е-пошта: phoenix@phoenixpharma.com.mk

Телефон: 2786 060