/ Прочитано:

1.255

ГЕНОВЕИНГ КОНСАЛТИНГ објавува оглас за вработување правник

akademik foto 1

„ГЕНОВЕИНГ КОНСАЛТИНГ“ ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување правник.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Основна плата: 15.000,00 денари

Неделно часови: 20 (од 8:00 до 12:00 часот)

Огласот трае до 9.11.2016

Контакт:

Адреса: бул. Партизански одреди 87/1-14, Карпош, Скопје