/ Прочитано:

908

Германската фондација за меѓународна соработка објавува повик за апликации за практикантско место

foto akademik

Канцеларијата во Скопје на Германската фондација за меѓународна соработка (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit – GIZ) објавува повик за апликации за практикантско место поврзано со управувањето со човечки ресурси.

Практикантот ќе работи под надзор на административниот директор на Фондацијата и ќе извршува повеќе задачи. Профилот на идеален кандидат, меѓу другото, ги опфаќа и студентите на втор циклус студии со додипломски студии од областа на правните науки.

>>>За повеќе информации погледнете го целосниот повик објавен од GIZ.