/ Прочитано:

1.554

Градежен институт МАКЕДОНИЈА вработува правник

akad 2

Градежен институт  МАКЕДОНИЈА АД – Скопје објавува оглас за вработување правник, специјализиран од областа на стопанското право.

Информации:

Работно место: правник

Потребно искуство: две години

Работен однос тип: определено, 6 месеци

Основна плата: 20.000,00 денари

Неделно часови: 40

Огласот трае до 16.3.2017

Контакт:

Адреса: „Дрезденска“ 52, Карпош, Скопје

Е-пошта: gim@gim.com.mk

Телефон: 3066816