/ Прочитано:

1.305

ГРАНД-ЕКСПОРТ објавува оглас за вработување правник

akademik foto 1

Друштвото за трговија, производство и услуги „ГРАНД-ЕКСПОРТ“ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје објавува оглас за вработување правник.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Неделно часови: 40

Основна плата: 30.000,00 денари

Огласот трае до 31.7.2016

Контакт:

Адреса: Првомајска бб,  Кисела Вода, Скопје

Е-пошта: office@grand-eksport.com.mk

Телефон: 2774 233