/ Прочитано:

2.204

„Халк банка“ објавува оглас за вработување правник

„Халк банка“ АД Скопје објавува оглас за вработување правник.

Информации:

Огласот трае до 27.9.2019

Работно место: асистент

Занимање: правник

Работен однос:  неопределено

Потребно искуство: 5 години

Работно време: 8:30 – 16:30 часот

Неделно часови: 40

Познавање на странски јазици:  англиски

Вештини: комуникациски вештини; доверливост; одговорност; аналитички способности

Возачка дозвола: Б

Основна плата: 22.738,00 денари

Контакт:

Адреса: ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр. 50 Скопје

Тел: 3240800

E-пошта: hr@halkbank.mk