/ Прочитано:

2.952

ХАЛК БАНКА објавува оглас за вработување правник

akad 2

ХАЛК БАНКА АД Скопје објавува оглас за вработување правник, на определено време.

Информации

Работно место: правник

Работен однос тип: определено на 6 месеци

Неделно часови: 40

Основна плата: 32.176,00 денари

Потребно искуство: 2 години

Вештини: Доверливост, чесност, лојалност, дисциплинираност

Познавање на странски јазици: Англиски

Возачка дозвола: Б

Огласот трае до 5.6.2016

Контакт:

Адреса: УЛ. МИТО ХАЏИВАСИЛЕВ-ЈАСМИН БР. ББ СКОПЈЕ ЦЕНТАР

Е-пошта: hr@halkbank.mk

Телефон: 3250932