/ Прочитано:

1.448

ХЕПОКС објавува оглас за вработување правник

ХЕПОКС ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување правник.

Информации

Огласот трае до 19.11.2018

Работно место: правник

Работен однос: неопределено

Потребно искуство: 5

Работно време: Од 8:00 до 16:00 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 23.00,000

Контакт

Адреса: ул.„Дебрца“ бр. 4/11 Скопје

E-mail: hepoks.mk@gmail.com

Телефон: 077888871