/ Прочитано:

1.538

ИБОРН.НЕТ објавува оглас за вработување правник

akademik foto 1

„ИБОРН.НЕТ“ ДОО Скопје објавува оглас за вработување правник на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: определено, 3 месеци

Неделно часови: 40

Основна плата: 15.000,00 денари

Огласот трае до 18.9.2016

Контакт:

Адреса:  ул. „Париска“, бр. 19 б, Карпош, Скопје

Е-пошта: igor@iborn.net