/ Прочитано:

2.024

ИН НЕТ МЕДИА 2016 објавува оглас за вработување правник

ИН НЕТ МЕДИА 2016 ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување правник на определено време

Информации:

Огласот трае до 5.6.2017

Работно место: правник

Работен однос: определено, 12 месеци

Број на места: 1

Работно време: 08-16

Неделно часови: 40

Основна плата: 15.000,00

Познавање на странски јазици: англиски и српски

Контакт:

Адреса: Бул. „Киро Глигоров“ 4, Гази Баба, Скопје

E-mail: zvonko.mrhar@innet.si